Savo paskyroje „Facebook“ Šalčininkų policija apie 19.30 val. kreipėsi į vietos gyventojus: „Šiandien Šalčininkuose, Vytauto g., laikotarpiu nuo 15 iki 16 valandos, nežinomi asmenys stvėrė vyriškį viešoje vietoje, užmovė jam ant galvos maišą, jėga įsodino į tamsios spalvos automobilį ir nuvežė nežinoma kryptimi.

Prašome gyventojų, kurie turi bet kokios su įvykiu galimai susijusios informacijos, kreiptis į Vilniaus apskr. VPK Šalčininkų r. PK Veiklos skyriaus viršininkę Aksaną Mucharskienę mob. tel. +370 671 24038 arba skubiosios pagalbos tel. 112. Svarbi bet kokia informacija“.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja Delfi sakė, jog pareigūnai skubiai tikrina gautą informaciją. Kol kas neaišku ar pagrobimas buvo iš tikrųjų. Apie žmogaus pagrobimą papasakojo berniukas (gim. 2011 m.), vedžiojęs šunį ir, kaip jis teigia, pamatęs užpuolimą.

Į pagalbą Šalčininkų policininkams išvyko pareigūnai iš Vilniaus.

Pareigūnai kol kas neatmeta galimybės, kad pagrobimo nebuvo. Prieš metus Vilniuje didžiulės policijos pajėgos ieškojo pagrobtos mergaitės, o paskui paaiškėjo, kad tai buvo vaikų pramanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)