Čia įkliuvo du vairuotojai, neturintys teisės vairuoti.

Patikrinus prie sustabdyto „Hyundai“ vairo buvusį vyrą (gim. 1984 m.) paaiškėjo, kad vairuotojo pažymėjimas iš jo atimtas už tai, kad vairavo neblaivus. Bausmės terminas jau pasibaigęs, bet vyriškis iki šiol neatsiėmęs vairuotojo pažymėjimo.

„Citroen“ vairuotojas irgi netekęs vairuotojo pažymėjimo, nes buvo įkliuvęs girtas prie vairo. Teisė vairuoti atimta 2 metams, terminas dar nesibaigęs.

Paskui reido dalyviai pakeitė dislokacijos vietą - automobilius ėmė stabdyti Ukmergės g.

Čia irgi įkliuvo teisės vairuoti neturintis (niekada jos ir neturėjęs) 21 metų vaikinas. Jis vairavo „Opel Astra“, šalia sėdėjo vairuotojo pažymėjimą turintis automobilio savininkės sūnus. Pastarasis, klausiamas, kodėl leido vairuoti draugui, neturinčiam vairuotojo pažymėjimo, paaiškino: „Jis labai prašė pavairuoti. Čia kaip su dviračiu - nesėsi ant jo, tai ir neišmoksi juo važiuoti“.

Apie 1.30 val. Ukmergės g. buvo sustabdytas „Mercedes“, kurį vairavęs vaikinas „pripūtė“ 0,40 prom. Jis neturi 2 metų vairavimo stažo, todėl prie vairo jis privalo būti visiškai blaivus.

Su mergina važiavęs jaunuolis prisiekinėjo, kad išvis negėrė, tik „vakar butelį alaus“. Sklindantį alkoholio kvapą jis aiškino tuo, kad važiavo pasiimti draugės iš vakarėlio, kur jį kažkas apipylė vynu.