Klaipėdos apskrities policija praneša, kad Gargžduose, Gamyklos g., pareigūnai sustabdė greitį viršijusį automobilį „Audi“. Greičio matuoklis rodė, kad automobilis judėjo 89 km/h greičiu, nors toje vietoje leistinas važiavimo greitis yra 50 km/h.

Paaiškėjo, kad vairuotojas dar ir neblaivus – jis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,79 prom. Galiausiai nustatyta, kad vairuotojas neturi teisės vairuoto transporto priemonės, nes vairuotojo pažymėjimas iš jo atimtas už kitus pažeidimus.

Kretingos r., Darbėnuose, Kelių policijos skyriaus pareigūnai, pastebėję ant automobilio galimai netikrus valstybinius numerius, sustabdė automobilį „Audi 80“.

Tuomet nustatyta, kad privalomasis automobilio draudimas yra pasibaigęs. Vairuotojui (gim. 1982 m.) skirta 120 eurų bauda ir atimta teisė vairuoti 6 mėnesiams.

Tai dar ne visos pažeidėjo nuodėmės – kai vairuotojas pateikė policininkams automobilio registracijos liudijimą, kilo įtarimų, kad šis dokumentas yra suklastotas. Dėl to pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kelių policijos pareigūnai teigia, kad tokie reidai bus rengiami nuolat.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją