Važiuojant V. Bernotėno gatve, „T“ formos sankryžoje tarnybinis automobilis tapo nevaldomas, užvažiavo ant šaligatvio ir trenkėsi į vieno iš Žaliosios gatvės namų medinę tvorą. Pareigūnai nenukentėjo.

Sulaužyta senoliui (gim. 1928 m.) priklausanti tvora, nukentėjo gyvatvorė, apgadinta telekomunikacijų įranga. Automobilis apdaužytas nesmarkiai.

Pasak Radviliškio policijai vadovaujančio Sauliaus Malatoko, patruliai važiavo gavę iškvietimą - moteris prašė pagalbos, nes atėjęs į jos namus nepageidaujamas asmuo jai grasino.

Patruliai teigia važiavę maždaug 40 km/val. greičiu, tačiau gatvė buvo itin slidi. S. Malatokas, tą vakarą atvažiavęs į avarijos vietą, DELFI patvirtino, kad gatvė buvo apledėjusi.

Įvykus avarijai, antras Radviliškio patrulių ekipažas nuvažiavo pas pagalbos prašiusią moterį. O į avarijos vietą atvažiavo patruliai iš Šiaulių. Jie patikrino kolegos radviliškiečio, vairavusio tarnybinį „VW Passat“, blaivumą. Alkotesteriu nustatyta, kad vairuotojas (gim. 1979 m.) visiškai blaivus - aparatas parodė tris nulius.

Pareigūnai su tvoros savininku ir TEO atstovu užpildė eismo įvykio deklaracijas.