Praėjusio šeštadienio naktį į Klaipėdos ligoninės Traumatologijos skyrių patekusi 39-erių Laima Jokubaitienė iškart po įvykio dienraščio žurnalistams pasakojo, esą pro antrojo aukšto langą ją iššokti privertė įniršusių darbdavių elgesys.

Vos kelias dienas Žvejybos uosto rajone esančioje biliardinėje dirbusi klaipėdietė tikino, kad darbdavys ir jo žmona plūsti ir net smaugti ją pradėjo tik todėl, kad ši atsisakė dirbti viršvalandžius. L.Jokubaitienė sakė nemačiusi kitos išeities išvengti biliardinės savininkų įniršio, todėl sprukusi pro langą.

Praėjusio sekmadienio rytą moteris tebesvarstė, ar pasakoti tos nakties įvykius policijai. Tačiau vakar ji nusprendė pretenzijų tariamiems užpuolikams neturinti, todėl ir pareiškimo policijai nerašysianti. Tai patvirtino ir Klaipėdos VPK atstovas spaudai Albinas Strumyla.

Sergejumi prisistatęs biliardinės savininkas aiškino, kad tą naktį barmenė buvusi neblaivi – esą per kelias valandas ji su klientu išgėrė apie butelį degtinės.

„Kai kurie biliardinės lankytojai net atsisakė, kad juos aptarnautų smarkiai išgėrusi barmenė. Jai išėjus parūkyti, išgirdome triukšmą – netrukus aptikome ją gulinčią po langais“, - prisiminė verslininkas.

Moteriai buvo diagnozuoti ne tik kaulų lūžiai ir sumušimai, bet ir girtumas.

Pasiteiravus, kodėl dabar jau buvusi darbuotoja galėjo apšmeižti jį ir jo žmoną, „Monarcho“ savininkas sakė: „Manau, kad ji nusprendė iš mūsų užsidirbti. Kitų paaiškinimų neturiu. Prieš pat įvykį ji pasakė, kad mes dar ilgai ją prisiminsime“.