Nelaimė įvyko apie 7.40 val. Vežimėlį stūmusi moteris kirto įvažiavimą į ligoninę, o tuo metu iš gatvės į šį įvažiavimą įsukinėjęs „Audi 80“ taksi ją partrenkė. Vienas įvykį matęs vyras prišokęs padėjo moteriai atsikelti ir nuvedė ją ant šaligatvio. Patraukė ir apgadintą nebevažiuojantį vežimėlį.

Įvykio liudininkų teigimu, taksi vairuotojas iš pradžių bandė tartis su partrenkta moterimi, kuri buvo ištikta šoko, kad apie įvykį niekam nebūtų pranešta. Tačiau tuo pasipiktinę praeiviai iškvietė ir policiją, ir greitąją.

Žmonės stebėjosi, kad policija prisistatė per kelias minutes, o čia pat esančios Greitosios medicinos pagalbos reikėjo laukti, anot jų, apie 20 minučių.

Nukentėjusioji moteris neštuvais buvo nugabenta į ligoninės priėmimo skyrių. Jos vaikais pasirūpino į įvykio vietą atskubėję artimieji.

Kaip teigė Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės direktorius Artūras Vasiliauskas, į Priėmimo-skubios pagalbos skyrių pristatytą nėščiąją apžiūrėjo vidaus ligų gydytojas, gydytojas ortopedas-traumatologas ir akušeris-ginekologas. Moters gyvybei pavojus negresia, tačiau tik gavus tyrimų atsakymus paaiškės, ar pavojaus nėra ir vaisiui, ir bus sprendžiamą, ką daryti toliau.

Alytaus rajono savivaldybės greitosios medicinos pagalbos stoties direktorius Aleksandras Bružas, paklaustas, per kiek laiko greitosios medikai atvyko į po jų langais įvykusios nelaimės vietą, sakė, kad į visus iškvietimus yra reaguojama operatyviai, o dėl konkretaus atvejo reikėtų aiškintis peržiūrint iškvietimų išklotines. Tačiau patikslinti negalėjo, nes šiuo metu yra komandiruotėje.