Avarija užfiksuota praėjusį ketvirtadienį (kovo 19 dieną), apie 13.50 val., Pramonės prospekto ir Draugystės gatvių sankryžoje.

Pirminiais duomenimis, Pramonės prospektu važiavo automobilis, kuris sankryžoje kliudė kitą mašiną, tuomet automobilis pakeitė važiavimo kryptį, užlėkė ant šaligatvio, kliudė pėsčiąją ir, nuvažiavęs iki degalinės, atsitrenkė į tvorą. Pirminiais duomenimis, vairuotojui sušlubavo sveikata, dėl to ir įvyko avarija.

Po avarijos medikų pagalbos prireikė pėsčiajai ir vairuotojui.

Pro šalį atsitiktinai važiavęs medikų ekipažas puolė į pagalbą moteriai, dar viena medikų brigada buvo iškviesta vairuotojui. Po smūgio moteris patyrė labai sunkius sužalojimus, daugybinius kaulų lūžius. Ji pristatyta į Kauno klinikas.

Praėjusius kelioms valandoms po nelaimės moters artimieji pastebėjo, kad iš rankinės dingo piniginė. Pagal rastus kvitus galima spręsti, kad kelios minutės iki nelaimės moteris iš bankomato pasiėmė nemažą pinigų sumą.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties direktorius Nerijus Mikelionis DELFI teigė, kad negali būti nė kalbos, jog piniginę pasisavino vienas iš medikų. Tačiau įvykio vietoje dirbę medikai buvo apklausti. Jie paaiškino, kad nelaimės vietoje greitai susispietė nemažas būrys smalsuolių. Kai moteris buvo užkelta ant neštuvų, vienas žmogus priėjo ir perdavė rankinę medikams.

Piniginėje buvo ne vienas dokumentas, išduotas Jūratės Čiočienės vardu. Artimieji DELFI teigė, kad būtent dokumentų, o ne pinigų praradimas, yra didžiausias nuostolis.

Visus turinčios naudingos informacijos apie šį įvykį, policija prašo pranešti telefonu (8-37) 303 617.