Sausio 6 d. 11 val. į Kauno apskr. VPK Jonavos r. PK kreipėsi 60-etis vyras, kuris pareiškė, kad sausio 5 d. apie 1 val. 30 min. Jonavoje, P. Vaičiūno g., taksi keleivis už suteiktas taksi paslaugas jam sumokėjo galimai padirbta 50 eurų vertės kupiūra.

Sausio 6 d. 9 val. į Panevėžio apskr. VPK kreipėsi 42-ejų metų parduotuvės pardavėja, kuri pareiškė, kad sausio 3 d. 20 val. Panevėžyje, Staniūnų g., parduotuvėje, nenustatytas asmuo, atsiskaitydamas už prekes, pateikė galimai padirbtą 100 eurų vertės kupiūrą.

Sausio 6 d. apie 14 val. 20 min. Šalčininkuose, J. Sniadeckio g., parduotuvėje, 33-ejų metų moteris, atsiskaitydama už prekes, pateikė galimai padirbtą 20 eurų vertės kupiūrą. Moteris apklausta.

Sausio 6 d. 16 val. 35 min. Kauno apskr. VPK gautas pranešimas, kad Kaune, Vytauto pr., autobusų stotyje, visą dieną vaikšto įtartinas asmuo, kuris eina prie žmonių ir prašo keisti litus į eurus. Autobusų stotyje sulaikyti 39-erių metų vyras ir kartu su juo buvęs 38-erių metų vyras. Pas 39-erių metų vyrą rastos kelios eurų kupiūros, kurios, patikrinus, nustatyta, kad tikros. Vyrai apklausti.

Sausio 6 d. apie 15 val. Kaune, Islandijos pl., banko skyriuje, 20-etė patikrinti atnešė 50 eurų banknotą. Mergina, sužinojusi, kad banknotas galimai padirbtas, iki policijos pareigūnų atvykimo pasišalino. Banknotas paimtas tirti.