Vyras garaže buvo surišęs buvusią sugyventinę, ją sumušė, pagrasino fiziniu susidorojimu ir galiausiai kitoje miesto vietoje per prievartą su ja lytiškai santykiavo. Apie tai šį rytą, 7 val., policija gavo pareiškimą iš nukentėjusiosios. Moteris pareigūnams pasakojo, kad nuo 0. 30 val. iki 4 val. patyrė tikrą siaubą.

Patyrė siaubingas kančias

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius DELFI informavo, kad garaže vyras (gim. 1978 m.) fiziškai smurtavo prieš savo buvusią sugyventinę (gim. 1985 m.). Pirminiais duomenimis, jis moterį spardė kojomis bei smūgiavo rankomis į galvos, veido, pilvo ir šonkaulių sritis, taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Taip pat vyriškis naudodamas fizinį smurtą grasino nelaimėlei fiziniu susidorojimu.

Tuo moters siaubinga naktis nesibaigė. Nelaimėlė pasakojo, kad vėliau vyras automobilyje (kitoje miesto vietoje) per prievartą su ja lytiškai santykiavo. Visgi dėl šio vyro poelgio moteris nepareiškė pretenzijų.

Policijos pareigūnai vyriškį sulaikė. Jo atžvilgiu pradėti du ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Baudžiamąjį kodeksą: 140 straipsnio 2 dalį (tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui sukėlė fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 2 metų) ir 145 straipsnio 1 dalį (tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 2 metų).