Policija informavo, kad vasario 26 d., apie 14 val., Vilniuje, J. Kolaso g., miškelyje, netoli pastato, buvo rasti žmogaus kaulai (kaukolė, dubens kaulai, dalį stuburo ir kiti kaulai) bei drabužių fragmentai.

Tyrimo metu nustatyta, kad žmogaus skeleto kaulai priklauso vienam moteriškos lyties individui, kurio biologinis amžius mirties metu buvo apie 70-80 metų, o kūno ilgis apie 153-158 cm. Kaulai skeletavosi žemės paviršiuje apie 1-3 metus. Nosies kauluose ir dešinio gaktikaulio abiejose šakose nustatyti sugiję lūžiai.

Drabužiai: juodos moteriškos tamprės (užrašas ant etiketės „looboo“); rudos trumpos leopardinio rašto moteriškos kelnės (užrašas ant etiketės „love to lounge“); balta pinta medžiaginė moteriška skrybėlė (be etikečių); šviesiai rudas džemperis su užtrauktu priekyje, ties kakline dalimi (užrašas ant etiketės „Energy zone“); guminė šlepetė su kulniniu dirželiu ir lašelių pavidalo skylutėmis priekyje (crocs tipo).

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos nustatant moters tapatybę iš rastų drabužių fragmentų. Asmenų, galinčių suteikti tyrimui reikšmingos informacijos, policija prašo susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus laikinai atliekančia vyriausiosios tyrėjos funkcijas Irena Savanevičiene, tel. 8 700 5427, mob. 8 679 96207 arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją