Klaipėdos apskrities policijos pranešime teigiama, kad nustatyti 8 grubūs chuliganiško vairavimo atvejai. Įvairiose šiaurinės miesto dalies automobilių aikštelėse vairuotojai tyčia mašinomis čiuožė ant slidžios kelio dangos. Visiems šiems vairuotojams gresia bauda nuo 450 iki 550 eurų.

Tarp šių pažeidėjų – 17-metis teisės vairuoti neturintis Latvijos pilietis, jam nustatytas lengvas girtumas (0,54 prom.).

Per reidą įkliuvo dar du neblaivūs vairuotojai: vyrui nustatytas 0,63 prom., moteriai – 1,60 prom. neblaivumas, jos atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dar trys vairuotojai neturėjo teisės vairuoti, tiek pat – nesegėjo saugos diržų.

Klaipėdos pareigūnai primygtinai primena – „pramogauti“ ant slidžios kelio dangos neleistinose vietose yra draudžiama, o vairuoti žiemą būtina itin atsargiai. Pirmadienį, gruodžio 5 d., nuo 6 val. iki 10 val. ryto policijai pranešta net apie 9 avarijas Klaipėdos rajone.

Apie 5 val. Klaipėdos r., Girininkų k., 1970 m. gimusios moters vairuojamas automobilis nuslydo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Dėl patirtų sužalojimų vairuotoja nuvežta į ligoninę.

Apie 8 val. Klaipėdos r., Daukšaičių k., į stovintį greitosios pagalbos automobilį atsitrenkė autobusas. Žmonės per eismo įvykį nenukentėjo.

Apie 9 val. 30 min. gautas pranešimas, kad Klaipėdos r., Gerduvėnų k. ribose, degalams vežti skirtas krovininis automobilis, leisdamasis nuo viaduko automagistralės link, nuslydo nuo kelio ir vertėsi. Pirminiais duomenimis, žmonės taip pat nenukentėjo, kuras neišsiliejo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)