Socialiniame tinkle „Facebook“ Lietuvos policija pasidalino pagalbos šauksmu. „Padėkite surasti ieškomiausius lietuvius - ką nors žinančius apie šiuos asmenis prašome pranešti policijai.

Tik laiko klausimas, kada jie atsidurs už grotų. Tad dalinamės šiuo postu, kad kuo daugiau žmonių tai pamatytų“, - rašo Lietuvos policija feisbuke.

Justas Belousovas

Gimė 1976 m., organizavo ir vadovavo šaunamaisiais ginklais ginkluotam nusikalstamam susivienijimui bei pats dalyvavo šio susivienijimo veikloje, neteisėtai disponavo narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis, turėdamas tikslą jas platinti.

Gimė 1983 m. Nuteistas 10 metų laisvės atėmimo bausme už tai, kad kartu su bendrininkais organizavo ir vykdė labai didelio kiekio narkotinės medžiagos – kanapių ir jų dalių - įgijimą užsienyje bei gabenimą į Lietuvos Respubliką, turint tikslą šią medžiagą platinti.

Ieškomiausi Lietuvos nusikaltėliai

Sąraše yra ir daugiau lietuvių.

Gimė 1987 m. Nuteistas 2 metų laisvės atėmimo bausme už tai, kad jis, veikdamas bendrininkų grupėje, panaudojant šaunamąjį ginklą bei pavartojant fizinį smurtą, neturint teisėto pagrindo, vertė kitą asmenį perduoti turtą (pinigus ir buto raktus).

Ieškomiausi Lietuvos nusikaltėliai

Gimė 1989 m. Nuteistas 11 metų laisvės atėmimo bausme už tai, kad neteisėtai disponavo labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų bei gabeno jas per Lietuvos valstybės sieną.

Ieškomiausi Lietuvos nusikaltėliai

Renaldas Kanys

Gimęs 1973 m. NUSIKALTIMAS: Neteisėta prekyba narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis; Tyčinis nužudymas, sunkus sveikatos sutrikdymas.

Ieškomiausias lietuvis R. Kanys figūruoja ir Europolo sąraše

Gimė 1982 metais. NUSIKALTIMAS: Tyčinis nužudymas, sunkus sveikatos sutrikdymas.

Tarp ieškomiausių lietuvių – ir E. Kalasūnas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)