Policijos pareigūnai apie 17 val. aistruolių autobusą „Setra“ patikrino Bazilijonų gatvėje.

„Tikrinant iš Kroatijos atvykusiųjų autobusą, rasta vienas į savadarbį sprogmenį panašus įtaisas, kelios beisbolo lazdos,kirviai, dar keli mušimui pritaikyti prietaisai. Keli asmenys sulaikyti, tarp jų - ir už alkoholio gėrimą viešoje vietoje“, - DELFI sakė Vilniaus apsk. vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius.

Policija informuoja, kad 17 val. 10 min. dėl radinių autobuse įvestas policijos planas "Skydas". Sprogstamą gaminį apžiūrėjo antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“pareigūnai.

Iki 18.20 val. į sostinės 3 policijos komisariatą už alkoholio gėrimą viešoje vietoje pristatyti 4 svečiai iš Kroatijos.

Papildyta 19.56 val.: Policijos pareigūnai informuoja, kad iki 19 val. 30 min., turimais duomenimis, du iš Kroatijos atvykę asmenys sulaikyti už nedidelės vertės svetimo turto vagystę (pavogto turto vertė mažesnė nei 1 MGL).

Viso jau 10 autobusu važiavusių kroatų pristatomi apklausia į policijos komisariatą.

Policijos pareigūnai suskaičiavo, ką sirgaliai turėjo apie 17 val. iškratytame autobuse: rasta 1 kapa -silikoninė dantų apsauga, 3 „fajeriai“ - fakelai pačiame autobuse ir dar trys buvo numesti ant žemės netoli autobuso, 11 statybininkų naudojamų apsauginių šalmų, 8 atsuktuvai, 1 ašarinių dujų balionėlis, 4 kirviai, 8 metalinės lazdos, 1 laužtuvas; savadarbis, įtariama, sprogstamasis užtaisas.

DELFI primena, kad dvikova tarp „Žalgirio“ ir „Dinamo“ prasidės antradienį nuo 21 val. Pirmąjį tarpusavio mačą žalgiriečiai išvykoje pralaimėjo 0:2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (250)