Policijos pareigūnai informavo, kad moteris iš namų, esančių Kelmės r., Kukečių k., išėjo gegužės 14 d., laikotarpiu nuo 16.30 iki 17.45 val. ir dingo be žinios.

Paieškai vykdyti buvo pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi, tačiau kol kas paieška bevaisė.

Dingusi moteris yra apie 155 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, žilų trumpų plaukų, vilkėjo rudos spalvos striukę su baltos spalvos elementais šonuose, tamsios spalvos kelnes, buvo apsiavusi pilkos spalvos basutes.

Dėl senyvo amžiaus, moteris sunkiai orientuojasi aplinkoje. Dingusią moterį galėjo pavežti automobiliu pravažiuojantys asmenys, galimai Šiaulių kryptimi.

Gyventojų, pastebėjusių be žinios dingusią moterį ar ją pavežusių iki tam tikros vietos, prašoma nedelsiant pranešti Telšių apskr. VPK Kelmės r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Tomui Grigalaičiui, tel. 8 600 50405, el. paštu: tomas.grigalaitis@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos centro telefonu 112. Bet kokia informacija yra labai svarbi!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją