Bendrovės "Vilkrėja" vilkikas, kurį vairavo 31 metų Žydrūnas Žukauskas, su tuščia puspriekabe-šaldytuvu važiavo iš Maskvos. Iki Šiaulių buvo likę apie 30 km, kai vilkiko vairuotojas pastebėjo į jį atlekiantį lengvąjį automobilį.

Norėdamas išvengti susidūrimo, sunkvežimio vairuotojas pasuko į dešinę.

Tai nepadėjo - automobilis kelyje pasisuko sunkvežimio link ir trenkėsi į jį šonu.

Nuo smūgio iškart žuvo du "Audi 100" keleiviai Iš Radviliškio - Lietuvos generolo Z.Žemaičio karo akademijos pirmojo kurso studentas 19 metų Gediminas Norvaiša ir Radviliškio J.Tumo-Vaižganto gimnazijos moksleivė 17 metų Lina Tučkutė.

Į Radviliškio ligoninės reanimacijos skyrių buvo nuvežtos dar dvi lengvojo automobilio keleivės - taip pat Radviliškio J.Tumo-Vaižganto gimnazijos moksleivės 18 metų Jolita Tamošiūnaitė ir jos bendraamžė Kristina Andriuškaitė bei automobilį vairavęs Radviliškio rajono gyventojas 18 metų Vytautas Valinevičius.

Žuvęs G.Norvaiša - Radviliškio J.Tumo-Vaižganto gimnazijos absolventas. Šioje gimnazijoje anksčiau mokėsi ir automobilį vairavęs V.Valinevičius.

Šeštadienį vakare šioje gimnazijoje vyko šimtadienio šventė. Joje dalyvavusioms K.Andriuškaitei, L.Tučkutei ir J.Tamošiūnaitei į gimnaziją atėję G.Norvaiša ir V.Valinevičius pasiūlė pasilinksminti toliau.