Penktadienį (spalio 20 d.) vykusios baikerio paieškos buvo bevaisės. Dingusio vyro, draugo ir šeimos nario ieškojo apie 40 žmonių, buvo šukuojamas visas miškas. Nors Aivaras ir neatsirado, žmonės nepraranda vilties. Jie toliau stengiasi surasti mįslingai dingusį vyrą.

Penktadienį, kaip ir šiandien, šeštadienį, buvo tikrinamas miškas šalia Aukštadvario kartodromo. Visuomenę sujaudinusi istorija suvienijo dar daugiau žmonių. Antrą dieną ieškoti dingusio Aivaro Kilkaus susirinko dvigubai daugiau žmonių nei pirmą.

Policijos pareigūnai pranešė, kad atvyko apie 80 žmonių ir šiuo metu jie tikrina apylinkes. Pareigūnai nelinkę daugžodžiauti, nes atlieka itin svarbų darbą – prižiūri apylinkes ir pačią paiešką.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad į dingusio vyro paiešką išskubėjo ir Alytaus apskrities ugniagesiai gelbėtojai. Į miškus šie atvažiavo automobiliu su prikabinta valtimi. Narai tikrino vandens telkinius ir dairėsi dingusiojo kūno iš valties.

Papildyta. Policijos departamentas pranešė liūdną žinią: diena buvo nesėkminga ir jokių Aivaro pėdsakų nerasta. Nors oras ir prastas, aktyvūs paieškos veiksmai bus tęsiami visą savaitgalį, toliau bus tikrinamos visos versijos.

Policijos pareigūnai dėkoja visiems žmonėms už pilietiškumą ir pagalbą.

Dėmesys – į drabužius

„Mums reikia apžiūrėti šį miško masyvą. Į ką atkreipti dėmesį – sumestas šakas, duobes, žymes, kad buvo kasama“, – penktadienį sakė paieškai vadovaujantis pareigūnas.

Susirinkusius žmones jis išskirstė į 8 komandas, visi jie pajudėjo į miško gilumą.

„Dėmesys – į drabužius, ieškome drabužių, jei surasite, į kūną“, – nurodė jis.

Anot jo, tikėtina, būtent Aukštadvario miške gali būti surasta nusikaltimo įrodymų.

„Ne 100 proc., kad čia yra viskas, bet versijos tikrinamos ir šioje vietoje reikės dirbti“, – aiškino pareigūnas.

Dingo dar sekmadienį

A. Kilkus dingo spalio 15 d. 17 val. Vilniuje. Vyras iš namų išvažiavo „Harley Davidson“ motociklu, valstybiniai numeriai 76 ALR.

Vyro požymiai: ūgis apie 180 cm, stambaus kūno sudėjimo, ant rankų turi daug tatuiruočių. Taip pat turi ilgą ir labai išsiskiriančią barzdą.

Bet kokia informacija yra aukso vertės, todėl labai reikalinga visų jūsų pagalba. Ką nors žinančius ar mačiusius šeima prašo pranešti policijai telefonu 112 (policijai jau yra žinoma apie vyro dingimą) arba šeimai +37067940268. Informacija bus atnaujinta.