Atvykę ugniagesiai gelbėtojai iš suniokoto automobilio „Opel Astra“ išvadavo vairuotoją. Vyras buvo be sąmonės. Jis skubiai išvežtas į ligoninę.

Automobilyje rasti dokumentai išduoti Šilutės rajono, Katyčių kaimo gyventojui Virginijui M., gim. 1980 m. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad prie vairo buvo kitas asmuo.

Per avariją savivarčio „Renault Kerax“ vairuotojas nenukentėjo. Gargždiškis Pranas P., gim. 1954 m., pasakojo, kad jis važiavo Dubysos gatve, reikėjo užsukti į degalinę kitoje Minijos gatvės pusėje.
Vairuotojo teigimu, pamatęs, kad dar dega žalias šviesoforo signalas, paspaudė greičio pedalą. Tikėjosi, kad spės pravažiuoti sankryžą, tačiau kitoje sankryžos pusėje susidūrė su lengvuoju automobiliu.

Liudininkų teigimu, sunkvežimis į sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui. Anot liudininkų, automobiliai Minijos gatvėje pradėjo judėti tik užsidegus žaliam šviesoforo signalui.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios avarijos pradėtas tyrimas. Automobilio „Opel Astra“ vairuotojo Valentino B., gim. 1986 m., būklė sunki, medikai kovoja dėl jo gyvybės. Po avarijos paaiškėjo, kad sunkiai sužalotas klaipėdietis - karys, jis tarnavo karo laive "Jotvingis".

Papildyta 10.26 val.: Policijos pareigūnai gavo žinią iš medikų, kad jauno vyro išgelbėti nepavyko. Jo gyvybė užgeso.