70-metis automobilio "Nissan" vairuotojas Bronislovas sukdamas į kairę, nepraleido tiesiai važiavusio automobilio "VW Golf", kuriuo, po egzamino Klaipėdos universitete, namo į Telšius vyko trys būsimos kinezaterapeutės.

Automobilio "Nissan" vairuojas, be avarijų vairuojantis jau 30 metų, teigė, kad jį suklaidino įjungtas posūkio signalas. Vairuotojas pagalvojo, kad "VW Golf" suks į dešinę, tačiau tas važiavo tiesiai.

Bet "VW Golf" ekipažas vienbalsiai tvirtino, kad posūkis įjungtas tikrai nebuvo, mat joms reikėjo važiuoti tiesiai link stoties. Prieš įlipant į greitosios pagalbos automobilį tai patvirtino ir "VW Golf" vairuotoja.

Į ligoninę buvo išvežta 20-metė automobilio "VW Golf" vairuotoja Indrė. Jai sužalota koja. Šalia sėdėjusi studentė po avarijos buvo susiėmusi šoną, bet į ligoninę vykti atsisakė. Skausmais kojoje skundėsi ir mergina, sėdėjusi ant galinės sėdynės.

Incidento dalyviai buvo blaivūs.

"Nissan" vairuotojas ir kartu važiavusi jo žmona per susidūrimą nenukentėjo. Į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai-gelbėtojai, kad pašalintų nuo kelio dūženas ir išbėgusius skysčius.

Klaipėdos kelių policijos biure pradėtas tyrimas.