Susidūrus "Audi" ir BMW, sužeisti abiejose mašinose buvę žmonės, kai kurie iš jų - labai sunkiai.

BMW vairuotojas išleistas gydytis namuose, o keleivė gydoma ligoninėje dėl daugybinių šonkaulių lūžimų.

Smarkiai nukentėjo automobiliu „Audi“ važiavusi šeima. Vairuotojas S. K. dėl riešo išnėrimo buvo pristatytas į VRUL ir paguldytas į plastinės chirurgijos skyrių. Jo žmona, A. K. (gim. 1978 m.), dėl politraumos paguldyta į reanimacijos skyrių. 2002 m. gimęs berniukas dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldytas į Santariškių vaikų ligoninės reanimacijos skyrių. 2005 m. gimusi mergaitė dėl galvos sumušimo buvo pristatyta į Santariškių vaikų ligoninę ir po medicininės apžiūros paleista namo. Dar viena kartu važiavusi mergaitė, gimusi 2002 m., buvo pristatyta į Santariškių vaikų ligoninę ir dėl galvos, pilvo ir krūtinės sumušimų paguldyta į chirurgijos skyrių.

Sužeistųjų artimieji kreipiasi į DELFI skaitytojus: "Labai prašome atsiliepti visus įvykio liudininkus, galinčius suteikti reikšmingos informacijos ar užfiksavusius įvykį vaizdo registratoriumi.

Įvykio metu audi automobilyje taip pat buvo Siamo veislės katinėlis su raudonu antkakliu, kuris po avarijos dingo. Labai norėtume jį susigrąžinti ir būtume dėkingi, jei atsirastų žmonės, kurie jį galbūt priglaudė. Katinėlio nuotraukos šiuo metu gauti negalime, nes visa šeima ligoninėje, išskyrus mergaitę, ir jų būklė labai sunki. Svarbiausia rasti liudininkus, kad būtų nustatyta objektyvi tiesa.

Visus, turinčius informacijos, prašome skambinti bet kuriuo paros metu telefonų nr. 8607 86374 arba 8699 63239".