Automobiliu BMW važiavo blaivi kompanija - vairuotoja ir trys keleiviai. Pasak vairuotojos, užsidegus šviesoforo rodyklei, leidžiančiai sukti į kairę, ji pradėjo posūkį ir pamatė dideliu greičiu atlekiantį „VW Golf“, po akimirkos automobiliai susidūrė.

Abu automobiliai labai smarkiai sudaužyti, „VW Golf“ po susidūrimo dar trenkėsi į šviesoforą.

„VW Golf“ važiavo du jaunuoliai. Vairuotojas (gim. 1994 m.), palikęs automobilyje ramentus, spruko iš įvykio vietos - kadangi viena koja sugipsuota, jis nustraksėjo ant vienos kojos. Sprukdamas kažkodėl nusirengė striukę ir numetė ją ant žemės.

Keleivis liko avarijos vietoje. Jis pasakojo, kad su bičiuliu linksminosi klube „Malibu“.

Į įvykio vietą skubiai atvažiavę patruliai ėmė ieškoti bėglio - ant vienos kojos toli nušokinėti jis negalėjo. Surado jį čia pat esančioje Apkasų g. pasislėpusį po balkonu.

„VW Golf“ vairuotojui nustatytas vidutinis girtumas - 1,70 prom. Jis žurnalistams grasino teismais ir tvirtino labai gerai žinantis savo teises.

Vienam iš BMW keleivių per avariją sumušta koja, todėl buvo iškviesta greitoji pagalba. Medikai pagalbą suteikė vietoje, į ligoninę vežti neprireikė.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Vilniuje vyko Kelių policijos reidas. Jo metu J. Jasinskio g., prie Liubarto tilto, įkliuvo du neblaivūs vairuotojai. BMW vairuotojas „įpūtė“ 0,47 prom. O „Audi A8“ vairavęs vyras buvo itin sočiai atsigėręs, jam nustatytas sunkus girtumas - 2,63 prom. Šitas irgi nenorėjo viešumo - keikdamasis bandė stumdyti fotografus.