Bendruoju pagalbos telefonu apie 9.40 val. pranešta, kad Šakių rajone, kelyje Gelgaudiškis-Plokščiai, į laukus nuo kelio nulėkęs „Audi“ apvirto ant stogo.

Į įvykio vietą tuoj pat išskubėjo ugniagesiai, policija ir medikai. Iš karto nebuvo aišku, kokia vairuotojo būklė - ant stogo apvirtus automobiliui, jis liko įkalintas viduje.

Ugniagesiai vairuotoją ištraukė iš laukuose ant stogo atsidūrusio ir sumaitoto automobilio. „Audi A6“ vairuotojas, pirminiais duomenimis, važiavo vienas. Jis skubiai perduotas medikams.

Šakių rajono policijos pareigūnai netrukus sulaukė žinių iš ligoninės - būtinąją pagalbą suteikę medikai vyrą išleido gydytis namuose. Medikai vyrą norėjo vežti į Kauno klinikas išsamesniam sveikatos tyrimui, tačiau vyras raštu atsisakė tolesnių tyrimų.

DELFI dėkoja už nuotrauką ir informaciją skaitytojai Jovitai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)