Persekiojant keturratį motociklą, prie policijos pareigūnų prisijungė dar vienas Telšių apskrities VPK ekipažas. Tačiau po beveik pusę valandos trukusių gaudynių, jos vis tik baigėsi policijos pareigūnų nenaudai. Iš pradžių nuo pareigūnų sprukęs keliu, keturračio vairuotojas vėliau pasuko į pievas, kur tarnybiniai automobiliai buvo priversti nusileisti didesnį pravažumą bekelėmis turinčiam keturračiui, praneša Telšių apskrities policija.

Nors lenktynėse keturračio vairuotojas buvo pranašesnis, pareigūnai rankų nenuleido. Apvažiavus Rainių kaimo apylinkes, buvo nustatyti abu keturračiu galimai važiavę neblaivūs asmenys. Girtumą tikrintis atsisakęs galimas keturračio vairuotojas (gimęs 1975 m.) ir galimai kartu vykęs keleivis (gimęs 1983 m.) buvo sulaikyti. Netoliese rastas ir kieme paslėptas keturratis su tokiais pačiais, kaip bėglių, šalmais.

Keturratį vairavęs pilietis patrauktas administracinėn atsakomybėn dėl vairavimo neturint tam teisės (teisė vairuoti atimta), dėl nepaklusimo teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui sustoti, dėl neįregistruotos, neapdraustos ir techniškai netvarkingos transporto priemonės eksploatavimo.