Kaip pranešė Kauno miesto vyriausiasis policijos komisariatas, antradienio vakarą Piliečių gatvėje du apie 40 metų vyriškiai užpuolė 70-metį S.R. ir, jį sumušę, atėmė rankinę. Joje buvo 50 litų, pasas, pensininko ir vairuotojo pažymėjimai, automobilio dokumentai, UAB "Kailis" antspaudas.

Tos pačio dienos pavakarę Taikos prospekte du vidutinio amžiaus vyrai, grasindami į pistoletą panašiu daiktu, iš 25 metų T.V. atėmė mobiliojo ryšio telefoną "Siemens c 45".

Pramonės prospekte keturi 18-19 metų amžiaus jaunuoliai užpuolė 52 metų L.M. Vienas iš užpuolikų smogė vyrui į veidą. Nuo smūgio vyras parkrito, o jaunuoliai nurengė striukę ir pabėgo. Striukės kišenėse buvo vairuotojo pažymėjimas, automobilio dokumentai, sveikatos pažymėjimas ir 50 litų.

Studentų gatvėje iš 22 metų merginos A.K. 3 trys jaunuoliai bandė išplėšti rankinę. Merginai pavyko pasipriešinti ir pabėgti, o iškviesti policininkai sulaikė 25 metų V.M., 19-metį L.P. ir 18-metį A.M.

Vėliau toje pačioje gatvėje jaunuolis bandė iš 19 metų merginos L.Š. išplėšti rankinę, tačiau mergina irgi pasipriešino ir ėmė šauktis pagalbos. Užpuolikas išsigandęs pabėgo, bet jį greitai sulaikė policininkai. Įtariamasis 20 metų V.V. antradienį po apklausos buvo paleistas.