Balandžio 4 d., apie 9 val. 52 min., Kėdainiuose, Rasos g., pastebėta, kad išdaužtas automobilio „BMW 320“ galinių durelių stiklas ir galinis automobilio stiklas bei viduje apdegusi galinė automobilio sėdynė. Nuostolis – 22 000 eurų. Įtariamas padegimas.

Vėlų balandžio 4-osios vakarą, apie 23 val. 18 min., Vilniuje, B. Laurinavičiaus g., namo kieme, įvyko sprogimas, kurio metu buvo apgadintas automobilis „Opel Zafira“ ir namo fasadas. Nuostolis nustatinėjamas.

Balandžio 5-osios naktį, apie 1 val. Kaune, Šiaurės pr., Kauno apskrities VPK pareigūnui (gim. 1996 m.) priklausančiame automobilyje „BMW 320D“ kilo gaisras, kurio metu apdegė variklio dangtis, priekinis stiklas, plastikinės apdailos detalės. Nuostolis – 900 eurų.

Visais trim atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl svetimo turto sugadinimo ar sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)