Du vairuotojai nubausti už tai, kad naudojosi telefonais be laisvų rankų įrangos. Beje, dvi pažeidėjos (viena viršijo leidžiamą greitį 32 kilometrais, kita šnekėjo telefonu) važiavo su vaikais.

Policininkai greitį matavo prie eismo įvykiais garsėjančios S. Batoro ir Rudens gatvių sankryžos, čia leidžiamas didžiausias greitis - 50 km/val.

Beveik visi sustabdytieji vairuotojai leidžiamą greitį viršijo daugiau, nei 30 km/val. Už tai gresia bauda nuo 115 iki 173 eurų.

Šio reido „rekordininkė“ - visureigį BMW vairavusi mergina. Ji važiavo 85 km/val. greičiu. Pareigūno paklausta, kur taip skuba, vairuotoja nepuolė pasakoti pasakų, o atvirai prisipažino: „Šiaip“.

Pareigūnų susidomėjimą sukėlė ir „Subaru Forester“, staiga sustojęs pirmoje eismo juostoje, iki policininkų likus kelioms dešimtims metrų. Dažnai taip elgiasi neblaivūs vairuotojai, staiga priešakyje pamatę pareigūnus. Todėl patruliai iškart nuskubėjo prie „Subaru“. Bet paaiškėjo, kad vairuotojas blaivus, jis tiesiog gatvėje sustojo pakalbėti telefonu, nors šalia - pustuštė aikštelė. Jam teko mikliai važiuoti į aikštelę ir netrukdyti eismui.

Labiausiai nepasisekė Baltarusijos piliečiui, vairavusiam „VW Passat“. Leidimą gyventi Lietuvoje turintis užsienietis gerokai viršijo leidžiamą greitį (važiavo 84 km/val.), todėl buvo sustabdytas. O tada paaiškėjo, kad jis neturi teisės vairuoti Lietuvoje - pateikė baltarusišką vairuotojo pažymėjimą, nors, pagal įstatymus, jau seniai privalėjo turėti lietuvišką dokumentą.

Maža to, jo automobilyje pareigūnai aptiko apie 100 litrų dyzelino be įsigijimo dokumentų (be jų leidžiama gabenti ne daugiau, nei 40 litrų), todėl jam teks atsakyti dar ir už akcizais apmokestinamų prekių gabenimo tvarkos pažeidimą. Vyras ir jo dyzelinas buvo išvežti į komisariatą.