6 merginų administracinių teisės pažeidimų bylos bus pateiktos apylinkės teismui, kadangi šio pobūdžio teisės pažeidimą per metus jos yra padariusios jau antrą kartą – už tai joms gresia bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Vienai merginai surašytas administracinis nurodymas sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos (150 litų). Nors ji jau ne kartą buvo įkliuvusi dėl prostitucijos, per pastaruosius 1 metus jai buvo pavykę išvengti policijos, todėl jai skirta pusė minimalios baudos.

Pasak pareigūnų, merginų kainos nepasikeitusios: prie stoties - apie 50 litų, o abi besiskelbiančios internete už valandą pageidavo gauti po 150 litų.

Be to, to paties skyriaus pareigūnams įkliuvo 1963 m. gimusi čigonė, Kalvarijų turgavietėje prekiavusi cigaretėmis be Lietuvos Respublikos banderolių. Pas prekeivę rasta 20 pakelių cigarečių. Už akcizais apmokestinamų prekių laikymo, naudojimo, gabenimo ar realizavimo tvarkos pažeidimus moteriai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Byla perduota Vilniaus miesto apylinkės teismui sprendimui priimti.