Apie eismo įvykį buvo pranešta rugsėjo 30 d. 16.13 val.

Bendrasis pagalbos centras išsiuntė gelbėtojus į įvykio vietą.

Nuvykus į eismo įvykio vietą buvo rastos apgadintos transporto priemonės, t. y. krovininis automobilis „DAF“ su puspriekabe, kurį galimai eismo įvykio metu vairavo blaivus ir reikiamus dokumentus turintis Lenkijos pilietis (gim. 1941 m.) ir lengvasis automobilis „Renault Clio“, kurį eismo įvykio metu galimai vairavo moteris (gim. 1995 m.).

Policijos departamentas pranešė skaudžią nelaimės atomazgą. Eismo įvykio metu neišgyveno 2 lengvuoju automobiliu važiavęs asmenys. Dar 2 sužeisti.

Po labai stipraus susidūrimo vienas žmogus iš automobilio išlipo pats, kitus tris reikėjo vaduoti iš prispaustos transporto priemonės. Deja dviem buvo konstatuota mirtis. Moterų nepavyko išgelbėti.

Policija praneša, kad eismo įvykio metu žuvo automobilio „Renault Clio“ vairuotoja ir keleivė (gim. 1937 m.) bei nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė dar viena keleivė (gim. 1939 m.).

Automobilio „Renault Clio“ keleivis (gim. 1989 m.) dėl krūtinės sumušimo ir to paties automobilio keleivis (gim. 1969 m.) dėl politraumos, paguldyti į Marijampolės ligoninę.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Marijampolės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Marijampolės apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, bei Marijampolės apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

DELFI už nuotraukas dėkoja Juozui ir Aurelijui.