Pirminiais duomenimis, užregistruoti 6 eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai. Šiuose įvykiuose sužeisti 8 žmonės.

Gruodžio 22-osios popietę Anykščių rajone, kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, 35 metų Vokietijos pilietės vairuojamas automobilis „Ford Focus“ įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su krovininiuautomobiliu „Mercedes-Benz“, kurį vairavo 47 metų Lenkijos Respublikos pilietis. Įvykio metu žuvo pirmojo automobilio 12 metų keleivė. Sužeisti to paties automobilio 10 ir 15 metų keleiviai buvo paguldyti į Anykščių ligoninės Traumatologijos skyrių.

Gruodžio 23-iosios vakare Vilkaviškio rajone, kelyje Marijampolė–Kybartai, 41 metų vyro vairuojamas krovininis automobilis „Volvo“ susidūrė su iš šalutinio kelio išvažiavusiu automobiliu „Peugeot 406“, kurį vairavo 25 metų marijampolietis. Įvykyje žuvo lengvojo automobilio 27 metų keleivė. Nukentėjęs šio automobilio vairuotojas (bendras kūno sumušimas) paguldytas į ligoninę.

Gruodžio 24-osios naktį (apie 5.00 val.) Šilutės rajone, Stankiškių kaime (kelyje Priekulė–Sakūčiai–Ventė), automobilį „Nissan Primera“ vairavęs 14-metis klaipėdietis nepasirinko saugaus greičio ir nesuvaldė automobilio. „Nissan“ atsitrenkė į pakelės medį. Žuvo vairuotojas ir 16 metų keleivė. Sužeisti dar keturi šiuo automobiliu važiavę jaunuoliai: 14 ir 15 metų paauglės ir du 18 metų vaikinai. Visi jie po įvykio paguldyti į ligoninę: abi paauglės – komos būklės.

Gruodžio 25-osios ryte Mažeikių rajone, kelyje Mažeikiai–Kuršėnai, esant slidžiai kelio dangai, automobilio „Audi 80“ nesuvaldė 27 metų Mažeikių miesto gyventojas. Automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Įvykio metu žuvo 49 metų keleivė. Nesunkiai nukentėjo ir pats vairuotojas. Gruodžio 26-osios vakare Prienų rajone, Stakliškės seniūnijoje (kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė), į iš šalutinio kelio į pagrindinį įsukusį vežimą, nepažymėtą atšvaitais, atsitrenkė automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 48 metų moters. Įvykio metu nukentėjo 39 metų vadeliotoja, šio rajono Stakliškės kaimo gyventoja. Dėl patirtos dešinės kojos traumos ji buvo išvežta į ligoninę.

Gruodžio 27-ąją (priešpiet) Šalčininkų rajone, Butrimonių kaime, kelyje Šalčininkai–Eišiškės, saugaus greičio nepasirinko ir vairuojamo automobilio „Audi 100“ nesuvaldė 24 metų šio rajono Gerviškės kaimo gyventojas. Jo automobilis atsitrenkė į važiavusį „Volkswagen Golf“ ir, nuo smūgio įvažiavęs į kelio vidurį, partrenkė ėjusį 47 metų Butrimonių kaimo gyventoją. Vyras žuvo.