Pirminiais duomenimis, užregistruoti 6 eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai. Šiuose įvykiuose sužeista 10 žmonių, praneša Lietuvos policijos Eismo priežiūros tarnyba.

Vasario 2-osios popietę Marijampolės savivaldybėje, kelyje Vinčai–Pilviškiai–Vilkaviškis, iš šalutinio kelio į pagrindinį įvažiuodamas automobilis „Ford Fiesta“, kurį vairavo, pirminiais duomenimis, neblaivus Sasnavos miestelio gyventojas, susidūrė su automobiliu „Opel Astra“, vairuojamu 32 metų vyro. Įvykyje nukentėjo pastarojo automobilio trys keleivės, kurioms 3, 30 ir 58 metai. „Ford“ vairuotojas buvo ne tik neblaivus (nustatytas vidutinis girtumas), bet neturėjo ir vairuotojo pažymėjimo.

Tos pačios dienos vakare Kėdainių rajone, Dotnuvoje, kelyje Jonava–Kėdainiai–Šeduva, į medį atsitrenkė ir apvirto automobilis BMW 320, vairuojamas neturinčio teisės vairuoti 18-mečio šio rajono Pelėdnagių kaimo gyventojo. Įvykyje žuvo du keleiviai – 16 metų paauglė ir 18 metų keleivis. Vairuotojas ir dar viena 18 metų mergina dėl sužeidimų paguldyti į ligoninę.

Vasario 3-iosios vakare Vilniaus rajone, kelyje Vilnius–Šumskas (Dvarykščių kaimo teritorijoje), nenustatytas automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo kelkraščiu einantį ir dviratį stumiantį 29 metų šio rajono gyventoją. Įvykio vietoje buvo rastas lengvajam automobiliui priklausantis valstybinio numerio ženklas.

Vasario 4-osios ryte Lazdijų rajone, Šadžiūnų kaimo teritorijoje, nuo kelio Leipalingis–Lazdijai–Kalvarija nuvažiavo ir apvirto automobilis „Mazda 323“. Iš automobilio iškrito ir žuvo jį vairavusi 56 metų moteris.

Vasario 5-osios pavakare Jonavos rajone, kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, 35 metų moters vairuojamas automobilis „Volkswagen Golf“ partrenkė ta pačia kryptimi dviračiu važiuojantį ir į kairę pasukusį 53 metų vyrą. Jis žuvo.

Vasario 7-osios vakare Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, iš stotelės pradėdamas važiuoti miesto maršrutinis autobusas „Mercedes-Benz“, vairuojamas 52 metų vyro, pervažiavo apie 50 metų pėsčiąjį. Dėl daugybinių sužeidimų jis paguldytas į ligoninės reanimaciją.