Neblaivūs vairuotojai padarė 8 avarijas, jose buvo sužeista 16 žmonių.

Kovo 24-osios vakarą Joniškio rajone, kelio Joniškis - N.Akmenė važiuojamojoje dalyje gulėjusią 45 metų šio rajono Skaistgirio kaimo gyventoją pervažiavo krovininis automobilis ''Iveco''. Moteris žuvo.

Kovo 25-osios pavakarę Panevėžio rajone, kelyje Ramygala-Grinkiškis, 21 metų šio rajono Krekenavos miestelio gyventojo vairuojamas automobilis ''Opel Corsa'' įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su miškovežiu "Renault", kurį vairavo 44 metų to paties rajono gyventojas.

Po susidūrimo krovininis automobilis nuvirto nuo kelio. Įvykio metu sužeidimus patyręs lengvojo automobilio vairuotojas mirė vežamas į ligoninę.

Buvo sužeisti ir dar trys šiuo automobiliu važiavę jaunuoliai. 15 ir 16 metų paauglės dėl patirtų galvos traumų buvo paguldytos į Panevėžio ligoninės Vaikų reanimacijos skyrių. Tos pačios dienos vakarą 16-metė mirė.

21 metų vaikinas dėl abiejų rankų kaulų lūžių gydomas minėtos ligoninės Traumatologijos skyriuje.

Kovo 26-osios pavakare Vilniaus rajone, kelyje Vilnius-Medininkai, 37 metų Kaliningrado srities gyventojo vairuojamas automobilis UAZ partrenkė ir mirtinai sužalojo kelkraštyje šalia stovinčio automobilio "Audi 80" buvusį 67 metų vyrą.

Kovo 27-osios ryte Alytuje, Jotvingių ir Tvirtovės gatvių sankryžoje, 37 metų Kazlų Rūdos miestelio gyventojos vairuojamas automobilis "Mitsubishi Colt" partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią 10 metų mergaitę. Dėl įvykio metu patirto kairės kojos pėdos lūžio ji paguldyta į ligoninę.

Kovo 28-osios ryte Prienų rajono Veiverių seniūnijoje, kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, 31 metų Lenkijos piliečio vairuojamas krovininis automobilis DAF atsitrenkė į kelkraštyje dėl gedimo sustojusį kitą krovininį automobilį "Iveco", priklausantį vienai Kaune įsikūrusiai bendrovei.

Įvykio metu žuvo Lenkijos pilietis.

Kovo 29-osios vakarą Radviliškio rajone, kelio Radviliškis-Pakruojis posūkyje į pakelės medį atsitrenkė automobilis "BMW 324".

Įvykio metu žuvo mašiną vairavęs 32 metų Akmenės rajono gyventojas.

Kartu su juo važiavusi 34 metų moteris dėl galvos traumos paguldyta į Šiaulių ligoninės Chirurginės reanimacijos skyrių.