Pirmadienį, apie 15 val., Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas, kad Jonavos r. sav., Ruklos sen., Ruklos mstl., Laumės g. ežere skęsta du vaikai.

Į įvykio vietą išsiųstos Jonavos PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Papildyta:

15 val. 30 min. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad abu vaikai išgelbėti.

Panaudoję gelbėjimo ratą ir lyną, vaikus išgelbėjo Ruklos ugniagesių komandos pareigūnai. Sušalę ir sušlapę vaikai buvo apkloti pledais ir šildėsi ugniagesių mašinoje, kol atvyko medikai.

Kaip jau anksčiau pranešė Delfi, pirmadienį, apie 10 val., gautas pranešimas, kad Trakų r., Daugirdiškių k., Monio ež., skęsta vyras. Atvykus vyras jau buvo paniręs po ledu. Kūno ieškojo ugniagesių narai. Policija praneša, kad 13 val. ištrauktas vyro (gim. 1957 m.) kūnas.

Beveik tuo pačiu metu Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą apie tokią pačią nelaimę Vilniaus rajone: Paberžės sen., Glitiškių k., Širvio ež. po ledu įlūžo žvejas. Apie 10 val. 30 min. vyras buvo išgelbėtas ir perduotas medikams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)