Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, pirmadienį, 10.15 val., buvo gautas pranešimas, kad Utenoje, Stoties gatvėje, virsdamas medis atsirėmė į pastatą. Kadangi pavojaus žmonių gyvybei nebuvo, dėl smarkaus vėjo medžio šalinimo darbai buvo atidėti kitai dienai. Įvykio vieta buvo atitverta STOP juosta, informuoti savivaldybės atstovai.

13.43 val. Klaipėdoje, Liepojos gatvėje, ant važiuojamosios kelio dalies nuvirto gatvių apšvietimo stulpas. Ugniagesiai stulpą patraukė nuo važiuojamosios kelio dalies.

15.47 val. buvo pranešta, kad Anykščių rajone, Kavarsko seniūnijoje, Svirnų I kaime, nuo kelio nuslydo ir į pakelės griovį nuvažiavo bei apvirto keleivinis autobusas „Setra“, o viduje yra prispausta moteris. Ugniagesiai nukentėjusiąją išlaisvino ir perdavė medikams. Autobusu iš viso vyko 5 žmonės.

15.53 val. gautas pranešimas, kad Pasvalio rajone, Pumpėnų seniūnijoje, Paįstriečių kaime, keleivinis autobusas pavojingai pasviro kelkraštyje. Prispaustų žmonių nebuvo. Ugniagesiai autobusą stabilizavo ir budėjo, kol atvyko techninė pagalba. Keleiviai persėdo į kitą įmonės atsiųsta autobusą.

20.37 val. Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, kieme ant automobilio „Toyota“ nuvirto medis. Ugniagesiai grandininiu pjūklu medį susmulkino ir patraukė nuo automobilio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją