Apie 23 val. Šiaurės g. sustabdytą automobilį „Hyundai“ vairavęs vaikinas, kaip paaiškėjo, neturi teisės vairuoti.

Kitas jaunas vairuotojas, pamatęs policininkus, staiga apsisuko ir spruko, tačiau buvo pavytas ir sustabdytas. Jaunuolis pasiaiškino, jog staiga prisiminęs, kad kažką pamiršo pasiimti, todėl staiga apsisuko. Paklaustas, ar gėrė alkoholinių gėrimų, prisipažino išgėręs pusę skardinės alaus. Dviejų metų vairavimo stažo neturintys vairuotojai privalo būti visiškai blaivūs, turbūt todėl vaikinas ir išsigando pamatęs policijos kordoną. Tačiau paaiškėjo, kad išsigando be reikalo – alkotesteris parodė nulius.

Po vidurnakčio vairuotojai buvo tikrinami Ozo g. Apie 1 val. nemalonumai ištiko merginą, o netrukus įkliuvo ir vyras.

„Audi“ vairavusi mergina į alkoholio matuoklį pripūtė tik 0,23 prom., tačiau ji neturi dviejų metų vairavimo stažo. Mergina bandė pasiteisinti, kad „prisikvėpavo“ nuo kartu važiavusio vaikino.

Po penkiolikos minučių pertraukos patikrinus antrą kartą alkotesteris parodė 0,17 prom. Vairuotojo pažymėjimo mergina nepraras, tačiau teks mokėti baudą.

Kiek po 1 val. buvo sustabdytas automobilis „Opel Grandland X“. Vairuotojui nustatytas 0,57 prom. neblaivumas. Tikrinant antrą kartą – 0,54 prom. Vyras tikino alaus gėręs prieš 12 valandų.

Naktį atsikėlęs, nes reikėjo važiuoti. Po miego naudojęsis burnos skalavimo skysčiu, todėl alkotesteris iškvėptame ore ir aptikęs alkoholio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)