Kovo 18-21 dienomis buvo tikrinamas transporto priemonių vairuotojų blaivumas, apsvaigimas nuo narkotikų ar kitų psichiką veikiančių medžiagų. Per keturias dienas patikrintas 7 533 transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Išaiškinti 94 neblaivūs vairuotojai, t. y. 1,2 proc. patikrintųjų buvo neblaivūs. Lengvas girtumo laipsnis nustatytas 48 vairuotojams, vidutinis - 40 ir sunkus girtumo laipsnis - 6 vairuotojams. Dar 58 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. Dėl apsvaigimo nuo narkotinių medžiagų patikrinti 3 vairuotojai, iš jų 2 buvo apsvaigę.

Daugiausia neblaivių vairuotojų - 21 - nustatyta Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje, Vilniaus - 14 ir Panevėžio - 13.

Taip pat išaiškinti 27 neblaivūs dviračių vairuotojai ir 1 neblaivus vadeliotojas.

Per savaitę, kovo 18-24 dienomis, išaiškinta 16 pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejų bei daugiau negu 4 500 eismo dalyvių padarytų kitų Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)