Pirmasis panešimas apie motociklininko avariją buvo gautas 13.31 val. Pranešėjas informavo, kad Subačiaus g. lengvasis automobilis susidūrė su motociklų, yra galimai sužalotų asmenų.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai bei medikai išsiaiškino, kad vis dėl to į avariją pateko motorolerio vairuotojas. Jis susidūrė su iš šalutinio kelio išvažiavusiu „Audi“ automobiliu.

Pirminiais duomenimis, medikų pagalbos prireikė motorolerio vairuotojui, jis dėl kojos traumos išgabentas į ligoninę.

Sekantis pranešimas apie motociklo avariją buvo gautas 13.52 val. Anot policijos, buvo informuota, kad Neries g. susidūrė BMW motociklo vairuotojas ir lengvasis automobilis „Citroen“.

Pranešėjas teigė, kad medikų pagalbos reikia motociklininkui. Į įvykio vietą atvykusi GMP brigada nelaimėlį išgabeno į ligoninę, jam taip pat nustatyta kojos trauma.

Nukrito pats

Visai netrukus pareigūnai gavo dar vieną pranešimą apie sužalotą motociklininką. 14.22 val. pranešėjas informavo, kad Širvintų rajone, sankryžoje Širvintos-Kernavė-Vilnius, motociklininkas nesuvaldė transporto priemonės ir nugriuvo.

Liudininkas teigė, kad vairuotojas buvo su šalmu, judėjo. Pranešėjas nesulaukęs specialiųjų tarnybų nuvažiavo savais keliais.

Paaiškėjo, kad motociklininkas susižalojo. Dėl peties traumos jis išvežtas į ligoninę.

15.40 val. gautas pranešimas apie tai, kad S. Konarskio g. motociklas susidūrė su automobiliu „Lexus“. Šįkart motociklininkas medikų pagalbos atsisakė.