Seniai neregėta avarija įvyko pirmadienio rytą, kai Vilniaus rajone, Maišiagaloje, „Audi A4“ vairuotojas, gimęs 1998 m., nepasirinko saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su sunkvežimiu.

Per eismo įvykį žuvo vairuotojas, taip pat kartu važiavusi moteris, gimusi 1980 m., bei 3 jos vaikai: 17-metis paauglys ir 8 metų berniukas. 6 metų mergaitė dar gyva išvežta į ligoninę, tačiau po kelių valandų jos gyvybė ten užgeso.

Per avariją žuvusi moteris prieš kiek daugiau nei 4 metus tik per stebuklą liko gyva. 2019 m. vasario 25 d. Vilniuje, Šnipiškėse, Šilutės gatvėje, sprogo namas.

Kaip paaiškėjo, sprogimą tyčia sukėlė dujas atsukęs moters buvęs sugyventinis. Per nelaimę smarkiai nukentėjo jie abu. Nieko daugiau namuose tuo metu nebuvo.

Kaip teisme moteris pasakojo, po šios nelaimės ji beveik 2 mėnesius pragulėjo ligoninėje, dar 20 dienų gydėsi sanatorijoje, o ir paskui ilgą laiką negalėjo susirasti darbo.

Moteris pasakojo, kad sugyventinį ir vaikų tėvą ne kartą buvo išvariusi iš namų, nes jis nuolat girtavo. Lemtingą dieną jis grįžo girtas, todėl ji iškvietė policiją. Keršydamas vyras atsuko dujų balioną ir uždegė žiebtuvėlį.

Už sunkų sveikatos sutrikdymą jos sugyventinis šiuo metu atlieka laisvės atėmimo bausmę, jis įkalintas 7 metams, nors prokurorai siekė jį nuteisti dėl pasikėsinimo nužudyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)