Jiedu susipažino, kai moteris radijo stoties A2 eteryje paskelbė norinti susipažinti su vyru. 44 metų vilnietis, susitikęs su 31 metų moterim, iškart pasiūlė važiuoti į mišką Vilniaus rajone.

Toliau judviejų parodymai skiriasi. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sako, jog į abiejų parodymus žiūrės labai kritiškai ir atsargiai.

Neabejotina, kad miške įvyko erotinė fotosesija – moteris pozavo nuoga, tai patvirtina sulaikytojo fotoaparate rastos nuotraukos (beje, ten rasta ir kitų nuogų moterų nuotraukų). Kol kas neaišku, kaip buvo iš tikrųjų: ar moteris sutiko pozuoti už atlygį, ar buvo kitaip įkalbėta. O paskui ugniagesys ją išprievartavęs oraliniu būdu. Moteris teigia, kad vyras ją privertė grasindamas „nuvežti ten, kur jos niekas neras“ ir pan.

Tačiau įtariamasis tvirtina, kad ši moteris – prostitutė ir paprasčiausiai dirbo savo darbą. Moteris tai neigia (policijai dėl vertimosi prostitucija ji nebuvo įkliuvusi). Mušimo žymių ant jos kūno nerasta.

Jau grįžus į miestą, apie 19.30 val., važiuojant L. Giros gatve, automobilis staiga sustojo. Moteris teigia, kad ji ištraukė raktą iš užvedimo spynos ir spruko gelbėdamasi nuo prievartautojo. O vyriškis teigia, kad važiuojant kilo konfliktas dėl atsiskaitymo, moteris neva bandžiusi iš jo kišenės ištraukti 100 litų.

Jis irgi iššoko iš automobilio, pasivijo moterį, tarp jų kilo konfliktas, jiedu susistumdė ir t.t. Tai pamatęs kažkoks žmogus paskambino į policiją, netrukus atvažiavo patruliai ir abu sulaikė. Paskui vyriškis buvo dviem paroms uždarytas į areštinę. Bet jis nebus suiminėjamas, trečiadienį planuota jį paleisti paskyrus švelnesnę kardomąją priemonę.