Po smūgio nuo grindinio pakilusi guvi moteriškė sakė, kad ji čia jokios policijos ir medikų nelauks, mat ji turinti skubėti į bažnyčią, į pamaldas. Išrėžusi karštą kalbą, moteriškė iš avarijos vietos dingo.

Avarijos vietoje liko jos draugė Genovaitė K., gim. 1940 m., kuri sulaukė policijos ir pareigūnams paaiškino, kad, ji ėjusi su drauge, ir turbūt, jos paskubėjusios žengti į gatvę. Ta draugė labai skubėjo. Genovaitė tai ne, jai reikėjo tik užeiti į taupomąja kasą, tai kitą kartą užeis. Vairuotojas nekaltas. Tikrai, nekaltas. Ji dėl to ir pasilikusi įvykio vietoje paliudyti, kad daug metų autobusu žmones vežiojęs vairuotojas nekaltas. Buvo slidu, ta jis ir nespėjęs sustabdyti.

Autobuso vairuotojas Albinas Č., gim. 1954 m., buvo blaivus. Klaipėdos autobusų parkui priklausančiame autobusas buvo pilnas. Laimei, staigiai stabdant keleiviai nenukentėjo.

Klaipėdos kelių policijos pareigūnai išmatavo avarijos vietą, apklausė liudininkus, užrašė paaiškinimus, vairuotojas išvežtas į ligoninę, kad būtų atliktas kraujo tyrimas. Maža ką po pamaldų, dar kreiptis į ligoninę moteriškė, ar pradės aiškintis, kas čia ją partrenkė.