Iki vidurnakčio pareigūnai matavo automobilių greitį Geležinio Vilko gatvėje. Iš viso buvo nustatyta net 13 „lakūnų“. Vienas iš jų buvo su klevo lapu, o dar vieno vairuotojo automobilis neturėjo techninės apžiūros paso.

Nakties rekordininku tapo „Mini Cooper“ automobilio vairuotojas, jis važiavo 133 km/val. greičiu, nors toje vietoje galima važiuoti tik 60 km/val. greičiu.

Po vidurnakčio pareigūnai išsirikiavo Pylimo gatvėje, čia pirmasis įkliuvo neapdairus „Subaru“ vairuotojas. Policijos pareigūnų dėmesį automobilis atkreipė dėl to, kad šis važiavo prieš eismą.

Pasirodo, kad dėl nežinomos priežasties vyriškis pradėjo važiuoti draudžiama kryptimi, jis nebuvo vartojęs alkoholio, taip pat automobilis buvo tvarkingas. Policininkai vyriškiui išrašė protokolą už pažeidimą ir jį paleido važiuoti teisinga kryptimi.

Sekantis pareigūnų dėmesio sulaukė pavėžėjimo paslaugas teikiančios įmonės „Toyota“ automobilis. Patikros metu paaiškėjo, kad vairuotojas yra blaivus, tačiau su Lietuvoje negaliojančiu vairuotojo pažymėjimu, kurį buvo įgijęs Baltarusijoje. Vairuotojas dar bandė pareigūnams pasiteisinti, jog Lietuvoje išsilaikė teoriją, bet tai, visgi, neduoda jam teisės vairuoti automobilį.

Maža to, pavėžėjas keliavo ne vienas, jis vežė du keleivius. Vyras bandė tartis su pareigūnais, kad nuveš žmones, kur jiems reikia ir grįš, tačiau leidimo jis nesulaukė. Labiau nei už kalbas buvo keistas vairuotojo elgesys – be pareigūnų leidimo vyras užkūrė automobilį ir pradėjo važiuoti, tačiau pareigūnai žaibiškai sureagavo ir jis buvo sustabdytas.

Reido metu kelių policijos pareigūnai sustabdė vyriškį, kuris vairavo neįtikėtinai keistą dviratį. Pilietis į alkoholio matuoklį įpūtė 0,7 promilės.

Paskutinis į reidą papuolęs pažeidėjas sulaukė daugiausiai dėmesio. Sustabdytas BMW vairuotojas neturėjo teisės vairuoti transporto priemonės, todėl buvo ruošiamasi rašyti protokolą. Visgi prieš visas dokumentacijas buvo nuspręsta nuodugniai patikrinti automobilį, nes jaunuolis neadekvačiai atsakinėjo į klausimus, nors buvo blaivus.

Patikros metu narkotinių ar psichotropinių medžiagų nebuvo rasta.

Vilniaus kelių policijos pareigūnai perspėja, kad tokie reidai bus vykdomi nuolat.