Policijos duomenimis, Spalio 21 d. apie 0 val. 11 min. Klaipėdoje, Jūreivių g., naktiniame bare, ne tarnybos metu neuniformuoti neblaivūs Klaipėdos apskr. VPK Klaipėdos m. PK Kriminalinės policijos skyriaus 2-ojo poskyrio tyrėjas A.L. (gimęs 1975 m., 1,82 prom. alkoholio) ir vyresnysis tyrėjas Ž.L. (gimęs 1978 m., 1,39 prom. alkoholio) pažeidinėjo viešąją tvarką.

Įkaušę vyrai prašė baro savininko parodyti asmens dokumentus ir baro licenciją, stumdė klientus, privertė užrakinti barą ir eiti su jais, išstūmė klientus, sėdinčius bare, į lauką.

Kriminalistai konfliktavo su atvykusiais policijos pareigūnais, o pristačius į komisariatą A. L. trenkė alkūne į krūtinę tarnybos metu uniformuotam Klaipėdos apskr. VPK Kelių policijos biuro Kelių patrulių kuopos 2-ojo būrio patruliui, kuris dėl krūtinės sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Policijos pareigūnams atvykus raminti neblaivių pareigūnų, pastarieji įžeidinėjo juos, rodė savo tarnybinius pažymėjimus, sulaikomi pareigūnams grasino visa kriminaline policija bei atleisti patrulius iš tarnybos. A.L., būdamas sulaikymo patalpose, bandė iš jų pasišalinti. Įtariamieji apklausti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.