Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Panevėžio miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Anot kraupaus įvykio liudininkų, sunkvežimio vairuotojas prieš pat įvykį nė nestabdė. Sunkiasvoris automobilis nevažiavo labai dideliu greičiu, staiga pasuko ant borto ir įvažiavo į viešojo transporto stotelę.


Kaip Delfi.lt sakė VPGT Edita Zdanevičienė, pirminiais ugniagesių duomenimis, medikams perduoti du vaikai. Vienas jų buvo prispaustas sunkiasvorio transporto važiuokle. Panaudoję hidraulinę įrangą ugniagesiai išlaisvino vaiką. Du vaikai perduoti medikams.

Kas tiksliai įvyko, aiškinasi policijos pareigūnai. Anot E. Zdanevičienės, ugniagesius pasiekė informacija, kad automobilis pajudėjo savaime. Vairuotojui, jos žiniomis, medikų pagalbos neprireikė.

Panevėžio apskrities policijos atstovas Tadas Martinaitis sako, pirminėmis žiniomis, iš sunkvežimio buvo iškraunamas prekės, o automobilio vairuotojas neužtraukė stovėjimo stabdžio.

„Pirminiais duomenimis, 1960 metais gimęs vyras iškrovinėjo prekes ir nebuvo palikęs įjungto stovėjimo stabdžio, todėl automobilis nuriedėjo. Kokia vaikų būklė dar nežinome, tai paaiškės vėliau. Du vaikai perduoti medikams“, - Delfi.lt sako T. Martinaitis.

Vaikų amžius kol kas taip pat nėra tiksliai žinomas. T. Martinaitis sako, kad berniukams apie trylika metų.

Nors vairuotojo įvykio metu nebuvo prie sunkiasvorės transporto priemonės vairo, policijos pareigūnai patikrino jo blaivumą. Vyras nebuvo vartojęs alkoholio.

Iškart po nelaimės į įvykio vietą atbėgo nemažai žmonių, kurie bandė padėti berniukams. Liudininkų teigimu, kai sunkvežimis riedėjo į stotelę, joje buvo daugiau žmonių. Policijos pareigūnų pirminėmis žiniomis, apie daugiau nukentėjusių žmonių, kuriems prireikė medikų pagalbos, pranešimų negauta.

Netoli skaudžios nelaimės vietos yra gimnazija.
Delfi.lt dėkoja skaitytojui Dovydui, kuris pasidalijo vaizdo įrašu iš kraupaus eismo įvykio vietos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (269)