Lietuvos kelių policijos tarnyba praneša, kad naktį, apie pusę keturių, Šiauliuose, Birutės gatvėje į medį atsitrenkė automobilis „Audi A6“. 31 metų vairuotojas paguldytas į ligoninę.

Prieš vienuoliktą ryto Vilniaus rajone, Užukenės kaimo teritorijoje, magistralinio kelio A3 Vilnius–Minskas ir rajoninio kelio Rukainiai–Senasalis sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis „Volvo XC60“, vairuojamas 68 metų vyro, susidūrė su automobiliu „Volkswagen Passat“, jis nuvažiavo nuo kelio. Per įvykį sužeisti šiuo automobiliu važiavę 4 žmonės: 22 metų vairuotojas, du 8 metų berniukai ir 46-erių moteris. Vairuotojas ir vienas berniukas paguldyti į ligoninę.

Pavakarę Panevėžyje, J. Basanavičiaus gatvėje, iš degalinės teritorijos paspirtuku netikėtai išvažiavęs mažametis atsitrenkė į važiavusio automobilio „Ford Ranger Wildtrak“ šoną. Nukentėjo 4 metų berniukas.

Popietę Vilniuje, Antakalnio gatvėje, 47 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Corolla“ partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią 14 metų paauglę. Įtariama, kad ji ėjo degant raudonam šviesoforo signalui.

Pavakarę Šiauliuose, Vilniaus ir Dvaro gatvių sankryžoje, automobilis „KIA Motors Rio“, vairuojamas 36 metų moters, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė ir sužalojo 56 metų pėsčiąją.

Kita pėsčioji Šiauliuose nukentėjo Baltų ir Sembos gatvių sankryžoje. 60 metų „Peugeot 508“ vairuotojas, sukdamas į dešinę, partrenkė pėsčiųjų perėja ėjusią 61 metų moterį. Ji nuvežta į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją