Panevėžio apskrities policija praneša, kad balandžio 6 d. apie 3 val. nakties Panevėžyje, Prekybos g. išdaužus automobilio dešinės pusės priekinių durelių stiklą, įsibrauta į automobilį BMW.

Iš automobilio niekos nepavogta, nes nusikaltimui kelią užkirto policija. Pareigūnai sulaikė įtariamą įsibrovėlį (gim. 1990 m.).

Trečiadienį panašiu būdu, išdaužus automobilio bagažinės kairės pusės šoninį ir kairės pusės galinių durelių mažąjį stiklus, Algirdo g., iš automobilio BMW 535 pavogtas automobilio vairas.

Antradienį apie 8 valandą registruotas pranešimas, jog išdaužus vairuotojo pusės mažąjį bagažinės stiklą, apvogtas J.Zikaro gatvėje stovėjęs BMW.

Iš mašinos buvo išnešta multimedija ir valdymo raktelis. 1994 metais gimęs pareiškėjas nuostolius įvertino 1500 eurų.

Kitas BMW markės automobilis buvo apvogtas Šermukšnių gatvėje. Dabar neeksploatuojamai ir aptvertoje teritorijoje stovėjusiai mašinai taip pat buvo išdaužtas dešinės pusės durelių stiklas.

Iš mašinos pavogta multimedija ir perjungimo svirtis. 1998 metais gimęs pareiškėjas nurodė patyręs mažesnius nuostolius – 380 eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją