Tai DELFI patvirtino Panevėžio policijos atstovas spaudai Raimondas Šimiliūnas.

„Yra rastas vyro lavonas su sumušimo požymiais veido ir nugaros srityje, apie 35-erių metų amžiaus“, - vykdamas į įvykio vietą sakė R. Šimiliūnas.

Įvykio vietoje dirba tyrėjai. Pranešimas apie lavoną Žagienės upelyje Panevėžio policija gavo ryte.

Kūnas yra su smurto žymėmis ir, galima sakyti, su iš dalies nurengtais rūbais. Šiuo metu vyksta įvykio vietos apžiūra, iškviesti teismo medicinos ekspertai“, - kalbėjo R. Šimiliūnas.

Pareigūnams, šiuo metu esantiems Panevėžio parke yra akivaizdu, kad vyro mirtis – smurtinė.

Nustatyta vyro asmenybė, tai – K. G., gimęs 1972 m., be pastovios gyvenamosios vietos. Asmens dokumentai buvo rasti prie vyro kūno.

„Pagal rastus dokumentus, asmuo policijos pareigūnams yra žinomas, tačiau jis nėra atpažintas. Kol nebus atpažinta, kad tai tikrai jis, negalime kalbėti apie tai, dėl kokių priežasčių jis policijai yra žinomas“, - sakė pašnekovas.

Pasak jo, jei vyras iš tiesų yra tas asmuo, kurio dokumentai rasti prie kūno, policijai jis žinomas už ne pačius sunkiausius nusikaltimus ir galėtų būti apibūdinamas kaip buvęs nusikalstamo pasaulio atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)