Panevėžio apskrities policija praneša, kad kovo 30 d., apie 20 val. 30 min., paskambino moteris. Ji pranešė, kad pasiklydo. Nelaimėlė sakė, kad yra miške, bet negalėjo pasakyti, koks tai miškas. Moteris teigė nežinanti, kaip ten atsirado.

Netrukus, norėdami sužinoti daugiau, pareigūnai vėl paskambino pagalbos prašiusiai moteriai. Ji verkdama nerišliai pasakojo, kad eina kažkokiu keliu, bet daugiau informacijos suteikti negalėjo.

Policijos pareigūnai ir kinologai operatyviai pradėjo pasiklydusios moters paiešką. Praneša, kad prie paieškos negailėdami jėgų prisidėjo ūkininkas Edvinas Ulkstinas su draugu Vidmantu Šilkiniu.

Bendromis jėgomis kovo 31 d. naktį, apie 0 val. 51 min. moterį pavyko rasti. Ponia Janina (gim. 1948 m.) rasta einanti lėktuvų pakilimo taku Lietuvos kariuomenės Karaliaus Mindaugo husarų bataliono teritorijoje.

Garbaus amžiaus moterį kariškių teritorijoje surado vyresnysis seržantas Egidijus Kriaupa, Karaliaus Mindaugo husarų bataliono apsaugos viršininkas.

Moteris sveikata nesiskundė, tą patvirtino iškviesti medikai. Senjorė perduota giminaičiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)