Pareigūnai gavo išvadas, kad tiek jaunasis verslininkas, tiek kartu važiavęs jo bičiulis buvo girti. Kas vairavo K. Gurevičiui priklausantį automobilį, dar nenustatyta, praneša „Lietuvos ryto“ televizijos žinių laida.

Tragiška avarija netoli Marijampolės ties Netičkampio kaimu įvyko rugpjūčio 3-čią prieš 5 val. ryto. Nuo kelio į laukus nulėkęs automobilis „Audi TT“ apsivertė. Per avariją žuvo 25 metų K. Gurevičius, dar vienas jaunuolis sunkiai sužalotas ir dėl kūno sumušimų bei raktikaulio lūžio paguldytas į Marijampolės ligoninę.

Marijampolės pareigūnai gavo teismo medicinos ekspertų išvadas. Aiškėja, kad viena iš tragiškos avarijos priežasčių galėjo būti alkoholis. Abiem automobiliu važiavusiems vyrams nustatytas vidutinis girtumas.

Žuvusiojo K. Gurevičiaus kraujyje buvo nustatyta 1,76 promilės alkoholio, o kartu važiavusiam bičiuliui - šiek tiek daugiau. Pareigūnai dar aiškinasi, kas vairavo automobilį.

Policijos duomenimis, K. Gurevičius neturėjo teisės vairuoti automobilį. Vairavimo teisės iš jo buvo atimtos 2012 metais už vairavimą išgėrus. Po to jaunasis verslininkas buvo kelis kartus baustas už vairavimą be teisių. Paskutinį kartą 2000 litų baudą už tai jis gavo šių metų liepą.