Pareigūnai informuoja, kad Kaišiadorių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės (LR baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.).

Kaišiadorių kriminalinės policijos pareigūnai atlikdami ikiteisminio tyrimo veiksmus, gavę informacijos apie asmenis, kaip įtariama, pagrobusius minėtą automobilį, nedelsiant šią informaciją patikrino. Netrukus buvo nustatyti ir rugsėjo 4 d. sulaikyti du įtariamieji – Kaišiadorių rajono gyventojai: praeityje 6 kartus N. J. (gimęs 1976 m.) ir D. B. (gimęs 1995 m.), taip pat praeityje teistas.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad įtariamieji vogtu automobiliu nuvyko į Širvintų rajoną, kur važinėjosi, girtavo ir linksminosi su draugais.

Kai alkoholiui pritrūko pinigų, vienas iš įtariamųjų automobilį pardavė. Rugsėjo 5 d. Širvintų rajone buvo rastas ir automobilis.

N. J. įteiktas pranešimas apie įtarimą dėl automobilio vagystės, o D. B. – dėl nusikalstamu būdu gauto turto realizavimo. Įtariamieji apklausti, jiems paskirtos kardomosios priemonės.