Nužudytasis Lietuvoje niekur nedirbo ir nesimokė, nes planavo tik trumpai pasibūti tėvynėje. Tuo metu atšventė ir savo jubiliejinį gimtadienį. Bet paskelbtas karantinas nutraukė jo planus.

Šiuo metu jo mama yra Anglijoje ir jos kelionė į Lietuvą gali užtrukti dėl paskelbto draudimo įvažiuoti bei išvažiuoti iš šalies. Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai paprašė nužudytojo motiną sugrįžti iki pirmadienio, bet ji nuogąstauja, kad gali nespėti atvykti nei į apklausą, nei į šermenis. Moteris labiausiai bijo, kad jos sūnų palaidos iki jai sugrįžtant į gimtinę.

Anot radviliškiečių, vaikiną užpuolė penkiese. Kalbama, kad jaunuolis buvo badomas peiliu, be to, krisdamas jis stipriai trenkėsi galva į asfaltą. Nužudymo aplinkybes aiškinasi policija.

Kaip šeštadienio rytą DELFI sakė Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė, jau vyksta įtariamojo apklausa.

Šiaulių apskrities policijos duomenys skiriasi nuo Radviliškyje sklandančių gandų. Pasak pareigūnų, gavę iškvietimą medikai ir policininkai rado prie namo, ant šaligatvio, gulintį sąmonės netekusį vaikiną. Po 20 minučių dirbtinio kvėpavimo ir išorinio širdies masažo medikai konstatavo jaunuolio mirtį. Įvykio vietoje buvęs neblaivus (2,58 prom.) 26 metų Radviliškio gyventojas pareigūnams nurodė, kad mirusysis yra jo 20-metis kaimynas ir kad jie buvo įsivėlę į muštynes su dviem vaikinais, kurie iš įvykio vietos pasišalino.

Pareigūnams dirbant įvykio vietoje, priėjo du neblaivūs vaikinai. Vienas jų, 20-metis (1,5 prom.), buvo kruvinais kumščiais. Pareigūnams jis paaiškino, kad tarp jo su draugu ir kitų dviejų vaikinų čia įvyko konfliktas, kurio metu buvo aiškinamasi santykiai dėl merginos. Konfliktas baigėsi muštynėmis, o jos - vieno dvidešimtmečio mirtimi. Kitas dvidešimtmetis atsidūrė areštinėje.Jam pareikšti įtarimai dėl nužudymo ir viešosios tvarkos pažeidimo.