Trečiadienį, apie 6 val. du nežinomi asmenys į ligoninę atvežė nežinomo vyriškio lavoną su durtine žaizda širdies plote ir pjautine žaizda skruoste. Vyriškis buvo mirtinai sužalotas Taikos pr., prie prekybos centro.

Tą pačią dieną buvo nustatyta, kad nužudytasis - 1989 M. gimęs Debreceno g. gyventojas M. Ž.

Apie 21.30 val. Debreceno g. sulaikytas įtariamasis V. E. (gimęs 1995 m.). Jam nustatytas 0,81 prom. girtumas. Po apklausos jaunuolis uždarytas į areštinę.

Sulaikant V. E. laiptinėje pareigūnus puolė įtariamojo tėvas R. E. (gimęs 1973 m.), apsiginklavęs peiliu. Panaudojus kovinių imtynių veiksmus, pareigūnams pavyko peilį išmušti. Sulaikytas ir tėvas. Jis taip pat uždarytas į areštinę.

Paaiškėjo, kad nužudytąjį į ligoninę nuvežė įtariamojo tėvas. Jis telefonu mėtė pėdas: iš pradžių greitąją pagalbą kvietė prie bistro "Marbela", Taikos prospekte. Neva ten subadytas žmogus. Po trijų minučių, tas pats vyriškis, pagalbą jau kvietė prie Debreceno g. 44 namo, kur pats ir gyvena.

Kad būtų aiškiau, kur vis dėlto važiuoti, GMP vairuotojas mobiliojo
ryšio telefonu susisiekė su pranešėju, tada jam buvo paaiškinta, kad
medikų pagalbos nereikia, sužeistasis į ligoninę vežamas lengvuoju
automobiliu.

Ligoninėje buvo konstatuota jaunuolio mirtis.

Trečias nužudymas šiais metais Klaipėdoje išaiškintas mažiau nei per
pusę paros.

Įtariamasis trečiadienį buvo neblaivus, todėl apklausiamas ketvirtadienį. Penktadienį ketinama teismo prašyti jį siumti. Kokie įtarimai bus pareikšti tėvui, dar neaišku. Svarstoma ar jo veiksmai sutelpa į savoką "nepranešimas apie nusikaltimą", tačiau, kaip ten bebūtų, už pasiprešinimą policijai atsakyti teks.