R.Daškevičius buvo siejamas ir su Kauno Žaliakalnio nusikalstamo susivienijimu. Jis turėjo pravardę "Daškė". Televizijos kanalo TV3 teigimu, kaunietis buvo nušautas vienu šūviu picerijos tarpduryje - kai ėjo iš jos. Kulka pataikė į nugarą ir kiaurai perėjo kūną.

Picerija dirba iki 23 val. Žmonės įvykio metu nenukentėjo. R.Daškevičius taip pat buvo Europos bokso mėgėjų federacijos finansų komisijos komisijos narys.

Tarptautinio bokso turnyre Algirdo Šociko prizams laimėti atidaryme šiemet balandį Kaune dalyvavę Europos mėgėjų bokso asociacijos (EABA) vadovai žadėjo Lietuvos boksininkams visokeriopą pagalbą siekiant aukščiausiųjų vietų Europos ir pasaulio čempionatuose bei olimpinėse žaidynėse.

Vienas EABA vadovų prognozavo, kad Lietuvos bokso federacijos prezidentas R.Daškevičius ateityje taps vienu šios asociacijos vadovų. Sovietmečiu R.Daškevičius yra laimėjęs 5-ąją vietą jaunių žaidynėse Kijeve.

Kitos savaitę Alytuje turi vykti Lietuvos bokso čempionatas, kuriame ketina dalyvauti stipriausi sportininkai. Buvo planuota ir ataskaitinė Lietuvos futbolo federacijos konferencija, kurioje ketinta apžvelgti metų darbus.